Account Manager / AbbVie Oy
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Toukokuussa 2020 toteutuneen yritysoston myötä Allergan-yhtiöstä tuli osa AbbVietä. AbbVie on sitoutunut kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida edistyksellisiä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä. AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa ja niillä hoidetaan yli 60 sairautta.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 90 ammattilaista Suomessa ja uusi toimistomme sijaitsee Pasilan Triplassa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, neurologia, virologia ja silmäsairaudet sekä Allergan Aesthetics -tuotteet. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi


Haemme nyt sinua


ACCOUNT MANAGER, neurologia


Työskentelet neurologian terapia-alueen kenttätiimissämme vastaten Keski-, Pohjois- ja Itä-Suomen alueen myyntiaktiviteeteista. Tässä tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä laajan sidosryhmäverkoston kanssa ja vaikuttamaan suuriin kokonaisuuksiin. Pääset ideoimaan ja kehittämään myyntiä omalla alueellasi kokonaisvaltaisesti. Raportoit tehtävässäsi Business Unit Managerille. 


Odotamme sinulta intohimoista suhtautumista myyntiin ja uskallusta kokeilla uusia asioita. Pidät haasteista, olet kunnianhimoinen ja valmis työskentelemään aktiivisesti tulosten eteen. Tehtävä vaatii erinomaisia vaikuttamis- ja esiintymistaitoja sekä halukkuutta verkostoitua aktiivisesti. Osaat käyttää Office-ohjelmistoja tottuneesti, hyödynnät sujuvasti digitaalista kommunikaatiota työssäsi ja sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Menestyäksesi tehtävässä olet jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa, kokemus neurologian terapia-alueelta on etu. Haluat määrätietoisesti perehtyä asiakaskuntaasi, vaikuttaa potilaiden hoitoon ja olla innovatiivinen uusien toimintamallien toteuttaja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Työ vaatii matkustamista ja ideaali sijainti tehtävän hoitamiselle voisi olla Kuopion tai Jyväskylän alue.
 
 

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla osana menestyvää kansainvälistä yritystä. Tueksesi saat osaavat kollegat ja dynaamisen työyhteisön. Tuemme oppimista ja tarjoamme paljon mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää osaamista omassa työssä.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager Kaisu Salmiheimo 9.4. klo 14.30-15.30 ja 15.4. klo 14-15, puh. 044 576 7529. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultti Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 20.4.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442115
  • Tehtäväalue: Lääketeollisuus ja farmasia, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sani Kaajas (MPS)
  • Sijainti: Jyväskylä / Kuopio, Keski-Suomi