(Poistunut julkaisusta)

Account Director
Roister Marketing

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme tuloshakuista Account Directoria kehittämään asiakkaidemme markkinointia ja liiketoimintaa Lappeenrantaan.

Sinulla on liiketoiminnallista sekä strategista osaamista ja tunnistat asiakkaan liiketoiminnan kannattavuuden edellytykset. Haluat lähteä yhteistyössä asiantuntijatiimin ja vakiintuneen toimintatapamme kanssa ylläpitämään asiakkaiden kilpailukykyä ja luomaan uusia menestystarinoita.

Vastuullasi on asiakkaan myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittäminen sekä yhä kannattavampien kasvutapojen löytäminen yhdessä asiantuntijatiimimme ja tarjoamamme palvelukokonaisuuden kautta. Johdat kuhunkin asiakkuuteen kiinnitettyä asiantuntijatiimiä, jonka päämääränä on luoda asiakkaillesi uutta kysyntää.

Tarjoamme sinulle asiakassalkun, joka koostuu sekä olemassa olevista, vakiintuneista asiakkuuksista että kokonaan uusista asiakkaista. Uusasiakashankinnasta vastaa Roisterin New Business -tiimi ja työnkuvasi voi kuulua myyntitiimin tukeminen neuvottelujen loppuvaiheessa. Lappeenrannassa vastaat pääasiassa Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon asiakkuuksista.

Sinulla on kyky ymmärtää erityyppistä liiketoimintaa nopeasti ja kykenet hahmottamaan digitalisaation tuomat mahdollisuudet osana markkinointia. Kykenet hyvässä vuorovaikutuksessa johtamaan ja organisoimaan projekteja sekä niihin liittyviä asiantuntijoita. Hallitset sujuvasti yleisimmät tietotekniikan taulukkolaskennan ja projektihallinnan ohjelmistot sekä olet sinut numerodatan kanssa.

Asiakastyytyväisyys on sinulla verissä ja sinulla on tavoitteellinen asenne työhösi. Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti myös oman osaamisesi jatkuvaan haastamiseen ja kehittämiseen. Olet tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit myös analysoimaan työsi tuloksia. 

Pidämme myös selvänä, että tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana muuttamassa tuotteiden ja palveluiden myyntiä tehokkaammaksi ja tuloksellisemmaksi digitalisaatiota hyödyntäen.

Mikäli strateginen liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi- ja asiakastyö ovat intohimojasi ja kunnianhimoiset tavoitteet motivoivat sinua, kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Edellytämme:

 • Kokemusta liiketoiminnan tai markkinoinnin johtamisesta
 • Innostavaa ja innostunutta asennetta
 • Ymmärrystä ja kokemusta digitaalisaatiosta
 • Näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan tai markkinoinnin kehittämisestä
 • Erinomaisia asiakassuhde- ja tiimityötaitoja
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Hyvää projektinjohto- ja organisointikykyä

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
 • Mahdollisuuden erinomaiseen ansiotasoon
 • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
 • Työtilat Lappeenrannan ydinkeskustassa
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

 

Hakuaika päättyy 28.10.2018, mutta haastattelut aloitetaan heti.

Lisätietoja: COO, Roister Helsinki, Katariina Telkkä, 040 756 4087

Soittoajat: Perjantai 12.10. klo 12-14