(Poistunut julkaisusta)

Account & Development Manager
Bring Frigo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Oletko kokenut, itsenäisestä työstä ja haasteista syttyvä myynnin asiantuntija? Innostutko kaupan tekemisestä ja asiakassuhteiden kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja!

Bring on Norjan Postin omistama kansainvälinen logistiikkayritys. Kotimarkkinamme ovat Pohjoismaat, joissa olemme yksi alan suurimmista toimijoista. Tarjoamme innovatiivisia ja joustavia logistiikkaratkaisuja pienille ja suurille yrityksille.

Tarjoamme työntekijöillemme

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden vaikuttaa omalla työpanoksellasi Bring Frigon menestykseen. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme avoimen ja rehellisen työilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa. Kunnioitus, rehellisyys ja rohkeus ovat mukana kaikessa toiminnassamme ja haluamme tarjota jokaiselle työntekijälle parhaan mahdollisen työyhteisön. Meillä pääset työskentelemään osaavien kollegoiden kanssa Suomessa ja pohjoismaisella tasolla.

Roolisi

Tehtäväsi on edistää Bring Frigon myyntiä maan laajuisesti ja hakea aktiivisesti uusia mahdollisuuksia. Työsi koostuu uusasiakashankinnasta sekä lisämyynnistä lämpötilasäädellyn logistiikan osalta. Autat olemassa olevia asiakkaitamme ja tunnistat uutta potentiaalia alati verkostojasi kasvattaen.

Ketä etsimme?

Hakemamme henkilö on hyvä luomaan suhteita ja ymmärtää, että myynti ja palvelu kulkevat käsi kädessä. Tunnistat parannusmahdollisuuksia, esität ideoita ja teet työsi itsenäisesti ja järjestelmällisesti.

Tavoitteenamme on olla elintarvikealan logistiikkapalveluiden kärkinimi ja siksi arvostamme aiempaa kokemusta elintarvikesektorilta. Toivomme sinun perehtyneen opinnoissasi joko talouteen, myyntiin tai logistiikkaan. Aiempi työkokemus logistiikka-alalta on ehdottomasti eduksi.

Arvostamme kerryttämääsi kokemusta ja toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä, tunnet myyntiprosessin ja olet tottunut CRM:n käyttäjä. Tulet työskentelemään kansainvälisessä konsernissa, joten katsomme eduksi englannin ja ruotsin kielen osaamisen.

Jos haluat olla mukana luomassa Bring Frigon tulevaisuutta, lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen Stefan Lagerroosille osoitteeseen stefan.lagerroos@bring.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Stefan Lagerroos p. 040 455 9755.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.3.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.