(Poistunut julkaisusta)

Account Coordinator
Semantix Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme myynnistä syttyvää asiakastyön osaajaa täydentämään myynnin tehotiimiämme Helsingin Vallilassa. Sinua odottavat mahtavat työkaverit ja kiinnostava työ nopeasti kehittyvällä kielialalla. Me saamme asiakkaat loistamaan kaikilla kielillä – ja siinä tehtävässä sinä olet avainasemassa.

Tehtävästäsi
Olet uuden asiakkaamme ensimmäinen kontakti Semantixilla ja siinä roolissa kuin kotonasi! Toimit tärkeänä osana myyntitiimiämme vastuullasi kyselyjen ja uusien tilausten vastaanottaminen ja asiakastarpeiden kartoitus. Autat asiakkaitamme löytämään monipuolisista palveluistamme heidän tavoitteitaan parhaiten palvelevat ratkaisut. Teet tuloksellisia tarjouksia ja varmistat yhdessä myynti- ja projektitiimin kanssa asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen ja oikein kohdistetut palvelut. Hoidat ja kehität omia asiakkuuksiasi sekä tuet kollegoja tarvittaessa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • asiakaskyselyihin vastaaminen ja tarjousten laadinta
  • asiakastarpeiden kartoitus ja kehittäminen aktiivisen kontaktoinnin kautta
  • omien asiakkuuksiesi itsenäinen hoitaminen ja kehittäminen
  • tietojen ylläpito asiakashallinta- ja projektijärjestelmissä
  • yhteistyö myyntitiimin sekä muiden toimintojemme kanssa tarjousten ja asiakkuuden hoidon tiimoilta sekä totta kai
  • oman osaamisesi jatkuva ylläpitäminen ja kehittäminen.

Shine with us
Tavoitteelliselle ja säpinästä nauttivalle myynnin tekijälle on tarjolla kiehtova työ vinhaa vauhtia kehittyvän, kansainvälisen kielialan sydämessä. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi mahtavat työkaverit, joustavuus ja hyvät edut ovat vahvuuksiamme. ”Together as one, we create value and drive progress”. Pääset asiakastyössäsi tutustumaan laajasti erilaisiin toimialoihin ja meillä pysyt varmasti alan kärjessä osaamisessasi.
Toivomme sinulta kokemusta myynnistä ja asiakastyöstä, hyvää priorisointikykyä vaihtelevissa tilanteissa, vahvoja yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kiinnostusta teknologiaan. Sinulla on kaupallinen tausta työn ja/tai opintojesi myötä ja osaat tunnistaa asiakkaan tarpeen ja ylittää odotukset palvelussa. Et kuitenkaan pelkää myöskään rutiineja, ja hoidat projektejasi systemaattisesti ja sinnikäästi. Käytät työssä sujuvasti ainakin suomea ja englantia. Kokemus kielialalta on iso plussa, mutta ei välttämätöntä – meillä opit uutta joka tapauksessa!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä saat myyntipäällikkö Tarja Tainiolta, puh. +358 40 553 1728, varmimmin keskiviikkona 12.2. klo 9-10 tai torstaina 13.2. klo 14-15. Lähetä hakemuksesi englanninkielisen CV:n kera hr@semantix.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.2. Aloitamme haastattelut jo viikolla 8 – palataan siis asiaan pian!