(Poistunut julkaisusta)

Accenture Security etsii motivoituneita opiskelijoita kesäksi 2019!
Accenture

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Onko intohimosi oppia uutta? Uskotko tekemällä oppimiseen? Haluatko tutustua konsultin työhön? Kiinnostaako sinua tietää, millaista on työskennellä tietoturva-alalla? Kaipaatko vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä? Tahdotko nauttia kesästä ja verkostoitua saman henkisten ihmisten kanssa?

 

Haemme kesäksi 2019 harjoittelijoita Security-yksikköömme monipuolisiin tehtäviin. Harjoittelujakso alkaa kesäkuussa ja jatkuu elokuuhun 2019, tai tarvittaessa pidempään.

 

Harjoittelujakson aikana sinua tukevat ammattitaitoiset kollegamme ja saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja tutustua tietoturvakonsultin työhön. Security-harjoittelijana sinulla on mahdollisuus työskennellä jollain seuraavista alueista:

 

Security Monitoring & Incident Response -harjoittelija

Seuraat ja osallistut tietoturvavalvomon päivittäiseen toimintaan ja uhkien hallintaan asiakasympäristössä. Opit perusteet SIEM-järjestelmistä (tietoturvatiedon ja -tapahtumien hallinnasta), haavoittuvuuksien hallinnasta, uhkien tunnistamisesta ja verkkohyökkäyksien hallinnasta työskentelemällä ammattitaitoisen kyberturvatiimin kanssa.

 

Application Security -harjoittelija

Saat mahdollisuuden hypätä mukaan käynnissä oleviin sovelluskehitysprojekteihin, joissa jokaisessa on omat yksilölliset tietoturvahaasteensa. Työskentelet tiiviisti sovelluskehitystiimien kanssa; työhösi kuuluu tunnistaa sovellusten toiminnallisuuksissa ja koodissa olevia heikkouksia sekä haavoittuvuuksia ja löytää ratkaisuja, joilla vaadittavat toiminnallisuudet toteutetaan turvallisesti.

 

Digital Identity Developer -harjoittelija

Tässä roolissa pääset kehittämään kriittisiä tietoturvaratkaisuja asiakkaillemme. Työskentelet osana ketterästi toimivaa tiimiä, joka kerää ja analysoi asiakkaidemme identiteetin- ja pääsynhallinnan vaatimuksia ja implementoi vaatimukset täyttäviä ratkaisuja.


Toivomme, että olet/sinulla on…

  • vähintään toisen vuoden opiskelija soveltuvalta alalta
  • haluat työskennellä teknologioiden parissa projekti- ja tiimiympäristössä
  • motivoitunut työskentelemään luovasti, analyyttisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • perustiedot tietoturvasta ja riskienhallinnasta, tietoturvaterminologiasta, -työkaluista ja -konsepteista
  • hyvät viestinnälliset taidot suomeksi ja englanniksi
  • kykyä tuottaa teknistä dokumentaatiota ja etsiä ratkaisuja suomeksi ja englanniksi

Työt sijoittuvat Pääkaupunkiseudulle. Harjoittelun aikana tulet työskentelemään oikeassa projektiroolissa yhdessä muiden kokeneempien kollegoiden kanssa. Monet harjoittelijamme ovat jatkaneet Accenturella vakituisessa työsuhteessa opintojensa jälkeen!

 

Tarjoamme sinulle myös…

  • Mentorointia urasi tueksi, sekä jatkuvaa oppimista ja edistystä – perustaidoista toimialakohtaiseen sisältöön
  • Kilpailukykyisen palkan sekä mahtavat edut, kuten kattavan hyvinvointiohjelmamme ja joustavan työympäristön
  • Mahdollisuuden osallistua laajaan valikoimaan yhteisöaktiviteetteja – Corporate citizenship-toimintaa, monimuotoisuus yhteisöjä sekä Fûn Clubeja (joukkueurheilusta viinikerhoihin

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV:si, hakemuksesi ja opintosuoritusotteesi 17.2. mennessä. Huomioithan että hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Nopeat syövät hitaat – hae pian ja saatat saada kutsun haastatteluun jo tammikuun aikana ja varmistat itsellesi kesätyöpaikan!

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai rekrytointiprosessista, olethan yhteydessä osoitteeseen finland.recruitment@accenture.com

 

Tutustu Accentureen ja lue lisää meistä www.accenturerekrytoi.fi

Seuraa myös toimintaamme Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

 

Me Accenturella uskomme, että erilaiset ihmiset saavat yhdessä aikaan suurempia asioita kuin keskenään samanlaiset ihmiset, ja sen vuoksi haluamme sinut sellaisena kuin olet – riippumatta sukupuolestasi, etnisestä alkuperästäsi, kulttuuristasi, kansallisuudestasi, uskonnostasi ja uskomuksistasi, seksuaalisesta suuntautumisestasi ja sukupuoli-identiteetistäsi. Tule mukaan rakentamaan kanssamme monimuotoista työyhteisöä jatkossakin!