AC-tarjoilijoita, Ravintola Sompasaari
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2021

AC-TARJOILIJA RAVINTOLA SOMPASAAREEN!

Uusinta uutta! Yrittäjät Markus Lehtimäki ja Mikko Mäkelä avaavat merelliseen Sompasaareen lounas -ja illallisravintolan Elokuussa. Tyyliltään bistro/casual henkinen jossa asiakaskokemus ja palvelun laatu on korkealla, lautastarjoilu myös lounaalla.

Työnkuvaus:
Välität ympärillesi positiivista energiaa ja hymyilevä palveluasenteesi säilyy vaikka päivät olisivat pitkiä. Sinulle on jo karttunut kokemusta á la carte tarjoilusta vähintään parin vuoden ajalta. Sompasaaren tarjoilijan tehtävissä olennaisinta on asiakaspalvelu ja perustietämys cartetarjoilusta, anniskelusta ja viineistä. Suosituissa ravintolassa tupa on tiettyihin aikoihin aina täynnä ja sopeudut kiireeseen. Oma kiinnostus alaa kohtaan auttaa kehittymään paremmaksi, työssä tarvitaan myös kielitaitoa, sosiaalista luonnetta ja kykyä kommunikoida kaikkien kanssa.

Työaika: Kokoaikainen 112,5h/3vko ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, käytettävyytesi työaikoihin on joustava.
Haemme myös osa-aikaisia tarjoilijoita.

Toimipiste:
Rantabulevardia koko Sompasaaren laiturin, ravintola sijaitsee meren äärellä johon aurinko paistaa koko päivän ja illan kääntyessä upea auringonlasku, avautuu elokuussa osoitteeseen Sompasaarenlaituri 12. Asiakaspaikkoja sisällä 100 ja terassilla 50.
Ruokatuote: Korkealuokkaisista raaka-aineista valmistuvat annokset jotka tehdään itse alusta loppuun, listalta löytyy: hummeria, katkarapuja, siikaa ja naudan entrecotea, unohtamatta suussa sulavia ja herkullisia jälkiruokia.

Työn aloitus
Työt alkaa elokuussa.

Tarjoamme
Kokoaikaisen ja vakituisen työn. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Eezy toimii Ravintola Sompasaaren rekrytointi yhteistyökumppanina joka hoitaa esihaastattelut.
Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi pikaisesti linkistä!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV- Kerro rohkeasti itsestäsi ja vahvuuksistasi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468880
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki