AC tarjoilijoita ja baarimikkoja PKS, keikkatyö
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Á la carte & Baaritarjoilijoita pääkaupunkiseudulle!

Eezyn mielenkiintoiset asiakasyritykset sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamamme työ on vuorotyötä, työpäivät voivat sijoittua kaikkiin viikonpäiviin. Työntekijämme pääsevät työskentelemään ruokaravintoloiden ja baarien asiakaspinnan tehtävissä joko keikkaluontoisesti tai pidempiaikaisesti yhdessä paikassa.
 
Eezyllä sinua odottaa innostavat työnkuvat ja mahdollisuus kehittää osaamistasi ravintoloiden, baarien -ja hotellien vauhdikkaassa työympäristössä. Pääset työllistymään oman kiinnostuksen mukaan, meiltä löytyy laaja kattaus hotelliketjuja, fastfood ja casual ravintoloista korkeatasoiseen fine diningiin, sekä kiinnostavat yökerhot ja baarit.

Mitä haemme?
Välität ympärillesi positiivista energiaa ja hymyilevä palveluasenteesi säilyy vaikka päivät olisivat pitkiä. Sinulle on jo karttunut kokemusta á la carte tai baaritarjoilusta vähintään parin vuoden ajalta, tarjoamme työvuoroja vahvuuksiesi mukaan. Tarjoilijan ja baarimikon tehtävissä olennaisinta on asiakaspalvelu ja perustietämys cartetarjoilusta tai tiskin takaa sykkimisestä. Suosituissa ravintoloissa tupa on tiettyihin aikoihin aina täynnä ja sopeudut kiireeseen. Oma kiinnostus alaa kohtaan auttaa kehittymään paremmaksi, työssä tarvitaan myös kielitaitoa, sosiaalista luonnetta ja kykyä kommunikoida kaikkien kanssa.

Yrityksenä olemme vastuullinen ja pilke silmäkulmassa toimiva ravintola-alan työllistäjä, jolle työntekijän hyvinvointi ja kehittyminen työssään on ensiarvoisen tärkeää. Saat meidän toimiston gimmoilta ja kundeilta täyden tuen kaikissa työsuhdeasioissa sekä mieltä askarruttavissa kysymyksissä koko urapolkusi ajan.

Tarjoamme sinulle
Pitkäaikaisen työsuhteen, mukavat kollegat asiakasyrityksissä ja kannustavan työilmapiirin sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Työtunteja on tarjolla oman käytettävyytesi mukaan.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi linkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV.
- Kerro rohkeasti itsestäsi ja painottuuko kiinnostuksesi ála carteen vai baariin.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508311
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa