AC tarjoilija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2021

Haemme asiakkaallemme Juvan Wehmaisiin iloista, avointa ja palvelualtista ammattitarjoilijaa.

Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten että kiireen kanssa. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta monipuolisista ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kiinnostusta erilaisiin juomasekoituksiin ja viineihin. 

Työtehtäviin kuuluu palvella niin päiväkävijöitä, ryhmä- ja kokousvieraita kuin lomaansa viettäviä perheitä ja juhlavieraita, joten monipuolinen ammattiosaaminen korostuu vaihtelevissa tilanteissa.

Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen, monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Olet myös kassataitoinen ja vastaat osaltasi ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä.

Toivomme löytävämme sitoutuneita ja joustavia henkilöitä työskentelemään asiakkaan iloiseen tiimiin. 

Työhön, toimintaan ja ruokaideologiaan annetaan kattava perehdytys, joka alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä viimeistään juhannussesonkiin. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti.

Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Palkkaus määräytyy MaRA TES mukaisesti.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456592
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Juva, Mikkeli