AC-tarjoilija, Stefan's Steakhouse Levi, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2021

Tarjoilija, Levin Stefan's Steakhouse etsii juuri sinua!

Kuten steakhouse-nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Mitään ei ole jätetty puolitiehen. Ruokaan sopivat viinit on valittu huolella viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.

TALVEKSI TUNTURIIN!

Etsimme TARJOILIJOITA talvisesongiksi 2021-2022 Levin Stefan's Steakhouse ravintolaan. Jos sinulta löytyy osaamista ja ammattitaitoa tarjoilijan tehtäviin, sekä teet työsi isolla intohimolla ja rakkaudella, niin täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Me tarjoamme sinulle kiinteät ansiot, täydet työtunnit, kivat työtoverit, hyvät henkilökuntaedut ja pirteän talven Lapin kauniissa maisemissa.

Töitä on tarjolla koko kaudeksi, marraskuusta aina vappuun saakka. Tunteja on tarjolla ainakin 90h/3vkoa. Kohtuuhintainen asunto järjestyy, joten töihin voi saapua mistä päin Suomea tahansa!

 

Työsuhde voidaan sopia talvikaudeksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Kesäkaudella 2022 töitä on mahdollisuus jatkaa vastaavissa tehtävissä esimerkiksi Hangossa tai Helsingissä.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si näiden sivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja:

Petri Leskinen

petri.leskinen@noho.fi

040 571 6315


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1484928
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Varsinais-Suomi