AC-tarjoilija, Salutorget, NoHo, horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Tarjoilijaksi Salutorgetiin!

 

Salutorget on vilkas ja mutkaton kohtauspaikka merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali, jonka eloisassa tunnelmassa voi viihtyä koko päivän; herkullinen lounas, perinteinen englantilainen Afternoon Tea, illallinen perheen tai ystävien parissa.

 

Kun kesä saapuu Helsinkiin, avautuu Salutorgetin baarin terassi iloiselle Esplanadille. Siellä voi nauttia kiireettömästä kesälounaasta tai vilvoittavasta juomasta kauppatorin värikästä vilskettä seuraten, keskellä monia upeita kesätapahtumia. Salutorgetin terassilta pääsee seuraamaan aitiopaikalta Helsingin parhaita puolia.

 

Työntekijöiltä edellytetään iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta. Onhan vahvuutenasi ottaa vieraat huomioon tilaisuuden vaatimalla tavalla ja olla silti oma luonnollinen itsesi?

 

Salutorgetissa saa työskennellä monipuolisesti; baarissa, tarjoillen lounasta sekä illallisilla ja kokouspalveluiden parissa. Kesällä palvellaan myös terassilla, jossa vieraille tarjoillaan juomat ja ruoat pöytiin.

 

Edellytämme hakijoilta:

* aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä, myös baariosaaminen

* katsotaan eduksi

* hygienia- ja anniskelupassia

* positiivista ja palvelualtista asennetta kykyä toimia tiiminä, yhdessä

tekemisessä on voimaa

* tahtoa kehittää ja kehittyä

 

 

Salutorget tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Unohtamatta hyviä Noho Partnersin henkilöstöetuja. Töitä tarjotaan mahdollisesti myös kesäsesongin jälkeen.

 

Työt alkavat arviolta kesäkuussa ja kestävät kesäsesongin ajan syyskuulle asti. Työvuoroja noin 60h/3vko, toki mahdollisuus lisätunteihin rajoituksien salliessa.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian näiden sivujen kautta, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

 

Lisätiedot & kyselyt:

 

Iina Paukkunen

Ravintolapäällikkö

iina.paukkunen@ravintola.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441506
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa