AC- tarjoilija Bistro Elo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2021

AC- tarjoilija Bistro Eloon

Hotel VALOn ravintolat tarjoilevat kokouspäivään raikkaita herkkuja ja energisoivaa ruokaa.  Inspiroivan päivän päätteeksi voi ottaa afterworkit tai vaikka saunat kattokerroksessa! Hotel Valo on vastuullinen, tyylikäs ja aidosti mukava – jossa on mukava vietää koko päivä. 

Bistro ELO on laadukas, mutta rennon skandityylinen bistro hotelli VALOn sydämessä. Ravintola on  avoinna aamiaisesta illalliseen lähes vuoden jokaisena päivänä. Bistro ELOssa nautit ihanista, pohjoismaisista mauista ja taatusti rennosta fiiliksestä. Päivisin tarjolla lounasta ja illalla á la Carte -menun koostuu kauden parhaista, pohjoismaisista raaka-aineista. Menu koostuu kauden parhaista, pohjoismaisista raaka-aineista ja on kala- ja kasvispainotteinen. Viinilista koostuu eurooppalaisista luomu- ja biodynaamisista viineistä.

Bistrossa pääset osaksi hymyilevää ja osaavaa tiimiä.(https:// bistroelo.fi/)

----------

Bistro Elo etsitään  Löytyykö sinulta rohkeutta, energiaa ja halua luoda ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia? Haluamme, että tuot persoonasi peliin jokaisessa hetkessä. Yhdessä luomme asiakkaitamme kuunnellen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä VALOssa.

Etsimällämme henkilöllä on jo hieman kokemusta ala carte- tarjoilusta mutta ennen kaikkea haluat oppia uutta ja tuot persoonaasi esiin jokaisessa kohtaamisessa. VALOn tiimissä pääset toteuttamaan myös monipuolisesti ala carte- työn lisäksi erilaisia tapahtumia, lounaita ja kokouksia. Olet kiinnostunut hyvästä ruuasta ja tunnet viineistä jo ainakin perusteet ja olet luonteva asiakastyössäsi. Työskentelet aamu-ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja sopimuksen mukaan joko kokoaikainen tai osa-aikainen (112,5h / 90 h / 3 vko). 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Palkkaus sopimuksen mukaan alan kokemus huomioiden.  

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Löytyykö sinulta rohkeutta, energiaa ja halua luoda ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia? 

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 05.12.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikaela Laxåback
Tiimipäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
etela.horeca@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527414
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki