AC-KOKKI, Colorado Bar & Grill Levi, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Levin Ravintola Colorado etsii kokkeja kaudelle 2021-2022!

Monipuolinen ja hyvistä raaka-aineista rakennettu Colorado takaa asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä. Itse tehdyt ranskalaiset, pitkään haudutetut ribsit, suussa sulava cheesecake sekä muut annoslisukkeet on valmistettu alusta asti Coloradon omassa keittiössä.

Etsimme KOKKEJA talvisesongiksi 2021-2022 Levin Colorado ravintolaan. Jos olet ravintola-alalta kokemusta omaava, iloinen ja yhteen hiileen puhaltava keittiön osaaja, niin täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Työtä on tarjolla koko kaudeksi, lokakuusta vappuun saakka. Mikäli et pysty koko kaudeksi sitoutumaan, on mahdollista tehdä myös joulu - hiihtoloma- tai pääsiäissesonki. Tunteja on tarjolla ainakin 90h/3vkoa. Kohtuuhintainen asunto järjestyy, joten töihin voi saapua mistä päin Suomea tahansa!

 

Työsuhde voidaan sopia talvikaudeksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Kesäkaudella 2022 töitä on mahdollisuus jatkaa vastaavissa tehtävissä esimerkiksi Hangossa tai Helsingissä.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si näiden sivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja:

Petri Leskinen

petri.leskinen@noho.fi

040 571 6315


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509902
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi