ABC-pätevä liikenneopettaja Epic Autokouluun
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan tunnettu Epic Autokoulu Oy on vuonna 2013 perustettu moderni autokouluketju, joka työllistää toista sataa liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Vuositasolla ajokortin Epic Autokoulu Oy:n kautta saa liki kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta. 

Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida autokoulualaa pyrkimällä jatkuvasti innovoimalla uusia sekä tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu Oy toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Epic Autokoulu Oy rakentaa selkeää visiota autokoulualan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Oletko huumorintajuinen, asiakaspalveluhenkinen ja pyörittelet erilaisia ajoneuvoja sujuvasti? Nautit siitä, kun saat opettaa osaamistasi muille?

Etsimme nyt Epic Autokouluun, Helsinkiin, ABC-pätevää

LIIKENNEOPETTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on kokemusta liikenneopettajan työstä, liikenneopettajan koulutus sekä lupa toimia liikenteenopettajana. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja et hermostu vähästä. Haluat aidosti palvella asiakkaitasi niin, että kortin saatuaan he lähtevät varmoin ottein itsenäisesti liikenteeseen.

Töitä olisi erityisesti tarjolla moottoripyörä- ja kuorma-autokorttien parissa, toki myös henkilöautolla ajo-opetusta pääset varmasti tekemään. Puhut suomea sujuvasti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen ja energisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen. Työllistyt aluksi vuokratyösuhteeseen Go Onin kautta ja pääset Go Onin henkilöstöetujen piiriin välittömästi. Myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan Epic Autokoulun omaan organisaatioon. Epic Autokoulu tarjoaa sinulle myös hyvöt henkilöstöetuudet sekä kouluttautumismahdollisuudet. Palkkaus tässä tehtävässä on neuvoteltavissa, palkkatoiveet otetaan vastaan.

Kiinnostuitko? Hyvä homma! Laita hakemus välittömästi tulemaan alla olevasta linkistä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähkäpostitse, tietosuojasyistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi arkisin klo 9-16 välillä p. 020 7798893.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1368000
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki