(Poistunut julkaisusta)

ABC LOHJALLE KOKKI
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Lounasaika ja vatsa jyllää, siispä syömään mars! Kellon lähestyessä ruoka-aikaa Turun moottoritien matkustajat ja Lohjan nälkäinen väki suuntaavat kohti Lohjan ABC:tä, jonka kokki loihtii luotettavien lähteiden mukaan lähipitäjän, ellei jopa koko kaupungin, parhaat pöperöt. Mutta voi, höyryävän kuuman padan sijaan ruokailijoita odottaa vain tyhjä tiski! Missä ruoka? Missä kattila? Missä SINÄ?

Etsimme Lohjan ABC:lle ammattitaitoista KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2018. Olet tiimipelaaja, joka omaa pelisilmää ja tilannetajua yksilöllisen ja unohtumattoman palvelukokonaisuuden luomiseksi. Rakkaus ruokaan ja tyytyväiset asiakkaat motivoivat sinua työssäsi. Olet intohimoinen kokki ja omalla toiminnallasi varmistat laadukkaan ja kannattavan keittiötoiminnan toteutumisen. Valmistat ensiluokkaisia, herkullisia ruoka-annoksia, tunnet listatuotteet ja osaat ottaa haltuun myös vaihtuvan kampanjatarjonnan. Osaat muuttaa lista-annoksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Hoidat lounaspöydän ruokien valmistuksen ja houkuttelevan esillepanon samalla intohimoisella työasenteellasi. Tehtävässä tarvitset hyvää paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja muun keittiö- ja salihenkilökunnan kanssa parhaan mahdollisen palvelun takaamiseksi. Vakaalla asiantuntemuksellasi varmistat, että muussit, soosit ja pyörykät löytävät oikeaan aikaan oikeaan osoitteeseen eli asiakkaiden nälkäisiin suihin ja ruoan laatu on taattu.

Edellytämme sinulta

  • Alan koulutusta, työkokemusta keittiön työtehtävistä taikka keittiöosaamista a la carte tai lounasruokien valmistamisesta
  • Asiakaspalvelukokemus ja -koulutus katsotaan eduksesi
  • Reipasta asiakaslähtöistä asennetta ja joustavuutta
  • Mahdollisuutta työskennellä kaikkina viikonpäivinä
  • Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Työtunteja tarjoamme sinulle vähintään 30h/vko ja työt alkavat toukokuun puolenvälin jälkeen.

Pelasta nälkäiset asiakkaasi ja hae ennen kuin on liian myöhäistä!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi