(Poistunut julkaisusta)

ABC-ketjun ravintolan kehityspäällikkö | ABC-ketjuohjaus
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

20 vuotta sitten ABC-ketjumme oli markkinan disruptoija. Aloituksesta kymmenen vuotta oli voimakasta kasvua, mitä seurasi vuosien fokusointi ketjutoiminnan kehittämiseen. Olemme tänään markkinajohtaja ja elämme vahvan muutoksen aikaa. Jos olet ravintola-alan ammattilainen, tulosvastuussa tai kehitysroolissa, tämä on sinulle tilaisuus tulla rakentamaan kanssamme Suomen suurinta ravintolaketjua; uuden ajan ABC-ketjua. Miten? Siitä seuraavaksi lisää!

Suomalaisten liikkuminen muuttuu ja kasvaa. Samaan aikaan digitaaliset palvelut helpottavat arkeamme ja tarjoavat juuri meidän tarpeisiin sopivia palveluita. Tässä yhtälössä sisäkaupan ja siinä onnistumisen merkitys asiakaslähtöisessä ja kannattavassa liikenneasemaliiketoiminnassa kasvaa. Ravintolapuolen kehityspäällikkönämme olet siis tapahtumien keskiössä.

Työsi edelläkävijyytemme varmistajana

Sinun vastuullasi tulee olemaan Suomen suurimman ravintolaketjun, ABC-ketjun ravintoloiden kehittäminen. Markkinajohtajuus edellyttää meiltä rohkeutta luoda ja rakentaa uutta katse tulevassa. Kehitämme konseptiamme koko ajan, pilotoimme rohkeasti uusia asioita ja tuotteita, uusimme ravintoloita ja kaikkea siltä väliltä. Olet siis vahvasti keskiössä kehittäessämme liikenneasemiemme ravintoloita. Käytössämme oleva data ja asiakasymmärryksemme auttavat sinua tässä työssä.

Työssäsi sinun on tärkeää muodostaa näkemys siitä, mihin ravintolakauppamme liikenneasemilla on menossa. Millaisia ovat asiakkaillemme relevantit tarpeet ketjussa? Millaiset ravintolat, palvelut, tuotteet ja konseptit tuottavat asiakkaalle ja liiketoiminnallemme arvoa? Mitkä toimittajat jalostavat tuottamaamme asiakasarvoa? Kuinka parhaiten autamme alueellisia osuuskauppoja heidän liiketoiminnan kehittämisessä?

Työpöydällämme on paljon merkittäviä asioita ja isoja suunnitelmia liiketoimintamme kehittämiseksi. Markkinajohtajana haluamme olla jatkossakin edelläkävijä ja varmistaa että suunnitelmamme nyt ja jatkossa tulevat toteutumaan. Kääritäänkö hihat yhdessä?

Miksi juuri me sitten voisimme tarjota sinua kiinnostavia urahaasteita?

1. Me ABC-Ketjuohjausessa olemme tiivis, tulevaan katsova ja ammattitaitoinen 15 osaajan joukkue. Olemme itseohjautuvia tekijöitä ja avuliaita työkavereita. Vaikka työmme on itsenäistä, teemme siis paljon yhdessä. Haastamme, sparraamme ja tuemme – niin ylä- kuin alamäissä. Meillä kaikki on kaikkien asioita!

2. Meillä sinun on mahdollista vaikuttaa. Ei ainoastaan omaan työhösi vaan myös meidän koko 1,7 Mrd euron liikevaihdon liiketoimintamme eteenpäin viemiseen. Me yhdessä määritämme, kuinka päämäärämme saavutetaan. Asiat eivät tule pöydällesi annettuna tai valmiiksi pureskeltuina.

3. Olemme ylpeitä saavutuksistamme. Rohkeutemme ja markkinajohtajuutemme antavat tilaa ideoille ja uusille ajatuksille. Tämä on osa meidän dna:mme. Pääset siis edelläkävijänä rakentamaan yli 250 000 päivittäistä asiakasta palvelevan ketjun ravintola kauppaa.

4. Työhömme liittyy useita erityispiirteitä, jotka rikastuttavat ja haastavat arkeamme. Asiakkaillamme on hieman erilaisia, paikallisesti hyvinkin vaihtelevia tarpeita, jotka huomioimme. Palvelumme ovat hyvin konseptoituja ja vahvat brändimme tukevat onnistumistamme.

5. Meillä pääset varmasti laajentamaan omaa osaamiskenttääsi. Digi- ja mobiilipalveluiden kehityksellä on iso rooli sinun työssäsi. Panostammme osaamispääomasi kasvamiseen, ja oppia kerrytät myös niin sisäisiltä kuin ulkoisilta verkostoilta. Pystymme myös tarjoamaan sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja talossamme.

Mitä taitoja ja osaamista menestyminen tehtävässä vaatii?

Tämä rooli on mielestämme sopiva ravintola puolen liiketoiminnasta jo vahvaa kokemusta omaavalle. Olet mahdollisesti ollut jo kehittävässä roolissa tai taustasi voi olla esimiestyöstä tai liiketoiminnan johtamisesta. Joka tapauksessa sinulla on jo näin näkemys siitä, miltä onnistuminen ravintola alalla näyttää. Olet siis alan ammattilainen, joka hahmottaa, mitä tarvitsee tehdä ja mitkä ovat välineet toteutuksessa. Osaat siis esittää ratkaisuja.

Työskentelyotteeltasi olet ennen kaikkea ennakkoluuloton ja itseohjautuva. Et ole vain visionääri vaan myös toimeenpanija ja tekijä. Ymmärrät myös, että tällaisessa roolissa et voi menestyä yksin. Taidat yhteistyön matriisissa ja ymmärrät omien verkostojen rakentamisen merkityksen työsi onnistumisen kannalta. Olet utelias ja osaat kommunikoida vakuuttavasti – myös muita kuunnellen. Viestit oikea-aikaisesti ja argumentoiden ja tarvittaessa myös määrätietoisesti.

Miltä vaikutti? Tuntuiko, että tämä tehtävä on sinulle tarkoitettu?

Siinä tapauksessa tässä kohtaa olisi hienoa kuulla sinusta lisää. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 31.7.2019 mennessä. Olemme todella innoissamme tästä rekrytoinnista ja käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Marko juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 5.7. klo 10-12 tai 10.10. klo 10-12 numerosta 040-1800 818 tai sähköpostitse marko.fonsen@sok.fi.