Aarporaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun ammattitaitoista aarporaajaa.


Työnkuvaus:

Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja isojen kappaleiden käsittelystä. Olet työskennellyt keskiraskaan koneistuksen parissa ja hallitset mittaustekniikat ja nostolaitteet. Käytössä on Heidenhain-ohjelma, josta aiempi kokemus on välttämätöntä. Osaat tehdä ohjelmat ja asetukset koneeseen, sekä sinulla on kokemusta yksittäiskappaleiden koneistamisesta.

Työssä menestyminen:
Työ vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää hahmotuskykyä. Olethan oma-aloitteinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työporukkaa vakavaraiseen perheyritykseen.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille tai vuokratyöntekijäksi alkuun. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: aarporaus, aarporaaja, Heidenhain, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542517
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku