Aarporaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021
Etsimme taitavaa aarporaajaa asiakkaallemme Mänttä-Vilppulaan
Työnkuva:
Aarporaaja tekee haastavaa työtä avarruskoneella Heidenhein ohjauksella. Työhön kuuluu koneistuksen lisäksi myös asetusten ja nostojen suunnittelutyö. Pääasiassa materiaalina on musta rauta, jonkin verran myös kirkkaat metallit. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta tai koneistuksesta sekä ohjelmointitaitoa. Osaat lukea kuvia hyvin ja pidät tarkasta työskentelystä. Työn tekeminen on sinulle motivoivaa, mielekästä ja viihdyt hyvin metallialalla. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä sekä haluat oppia uusia asioita. 
Tarjoamme sinulle:
Kiinnostavan työtehtävän keskiraskaiden ja vaativien kokonaisuuksien parissa, siistissä työympäristössä. Työtehtävät ovat monipuolisia. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat koko työsuhteen ajaksi myös osaavan HR-tiimin tuen. 
Hakuprosessi:
Kuulisimme mielellämme sinusta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit paikasta, käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot