Aarporaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Kone-Tuomelle Turkuun ammattitaitoista aarporaajaa.

Kone-Tuomi on raskaaseen ja keskiraskaaseen koneistukseen erikoistunut tilauskonepaja. Pajoja Kone-Tuomella on kaksi, Kauttualla ja Turussa. Lisää tietoa yrityksestä: www.kone-tuomi.fi

Työnkuvaus:

Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja isojen kappaleiden käsittelystä. Olet työskennellyt keskiraskaan koneistuksen parissa ja hallitset mittaustekniikat ja nostolaitteet. Käytössä on Heidenhain-ohjelma, josta aiempi kokemus on välttämätöntä. Osaat tehdä ohjelmat ja asetukset koneeseen, sekä sinulla on kokemusta yksittäiskappaleiden koneistamisesta.

Työssä menestyminen:
Työ vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää hahmotuskykyä. Olethan oma-aloitteinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työporukkaa vakavaraiseen perheyritykseen.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille tai vuokratyöntekijäksi alkuun. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. HUOM! Kaikki hakemukset ja yhteydenotot WorkPowerin kautta! Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR Trainee
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: aarporaus, aarporaaja, Heidenhain, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473837
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku