(Poistunut julkaisusta)

Aarporaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Järvenpään alueelle ammattitaitoista aarporaajaa. 


Työn edellytykset

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja tehtävään soveltuva alan koulutus. Hallitset mittaustekniikat ja olet käsitellyt suuriakin kappaleita. Työ vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää hahmotuskykyä. Lisäksi sinun tulisi osata lukea piirrustuksia sekä toimia oma-aloitteisesti. Käytössä on Heidenhein-ohjaus, josta toivomme aiempaa kokemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työssä saat käyttöösi nykyaikaiset koneet ja osaavan työporukan tuen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)