Aarporaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun ammattitaitoista aarporaajaa.

Työnkuvaus:
Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja isojen kappaleiden käsittelystä. Hallitset mittaustekniikat ja nostolaitteet. Käytössä on Heidenhain-ohjelma, josta toivomme aiempaa kokemusta. Osaat tehdä ohjelmat ja asetukset koneeseen. Myös osaaminen työstökeskuksilta katsotaan eduksi.

Työssä menestyminen:
Työ vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää hahmotuskykyä. Olethan oma-aloitteinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työporukkaa vakavaraiseen perheyritykseen.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- osaavan ja mukavan työporukan ympärillesi
- työn vakavaraisessa perheyrityksessä
- hyvän perehdytyksen työhön
- kilpailukykyisen palkkauksen

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen. 

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen,
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: aarporaus, aarporaaja, Heidenhain, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289370
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku