(Poistunut julkaisusta)

Aarporaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Järvenpään alueelle ammattitaitoista aarporaajaa. Työn edellytykset

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja tehtävään soveltuva alan koulutus. Hallitset mittaustekniikat ja olet käsitellyt suuriakin kappaleita. Työ vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää hahmotuskykyä. Lisäksi sinun tulisi osata lukea piirrustuksia sekä toimia oma-aloitteisesti. Käytössä on Heidenhein-ohjaus, josta toivomme aiempaa kokemusta. 

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työssä saat käyttöösi nykyaikaiset koneet ja osaavan työporukan tuen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja

HR-koordinaattori, Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi