(Poistunut julkaisusta)

Aarporaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Järvenpään alueelle ammattitaitoista aarporaajaa. 

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja tehtävään soveltuva alan koulutus. Hallitset mittaustekniikat ja olet käsitellyt suuriakin kappaleita. Työ vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää hahmotuskykyä. Lisäksi sinun tulisi osata lukea piirrustuksia sekä toimia oma-aloitteisesti. Käytössä on Heidenhein-ohjaus, josta toivomme aiempaa kokemusta. 

Vastineeksi tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan nykyaikaisilla koneilla ja osaavalla työporukalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori, Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi