(Poistunut julkaisusta)

Aarporaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! Etsimme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle ammattitaitoista aarporaajaa. 


Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja alan koulutus. Hallitset mittaustekniikat ja olet käsitellyt suuriakin kappaleita. Olet ammattilainen ja kannat vastuusi työn jäljestä. Osaat lukea piirustuksia hyvin ja tunnet Heidenhain-ohjauksen.

Etsinnässä on tekijä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan kahdessa vuorossa. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan nykyaikaisilla koneilla. Pääset osaksi osaavaa työyhteisöä. 

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. 

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi