Aarporaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme Järvenpään alueelle ammattitaitoista aarporaajaa. 

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja tehtävään soveltuva alan koulutus. Hallitset mittaustekniikat ja olet käsitellyt suuriakin kappaleita. Työ vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja hyvää hahmotuskykyä. Lisäksi sinun tulisi osata lukea piirrustuksia sekä toimia oma-aloitteisesti. Käytössä on Heidenhein-ohjaus, josta toivomme aiempaa kokemusta. 

Vastineeksi tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan nykyaikaisilla koneilla ja osaavalla työporukalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137577
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää