(Poistunut julkaisusta)

Aarporaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä. Etsimme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle ammattitaitoista aarporaajaa. 


Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja alan koulutus. Hallitset mittaustekniikat ja olet käsitellyt suuriakin kappaleita. Olet ammattilainen ja kannat vastuusi työn jäljestä. Sinulla on piirustusten lukutaito. Avarruskoneessa on Heidenhain-ohjaus.

Etsinnässä on tekijä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan kahdessa vuorossa. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan nykyaikaisilla koneilla. Pääset osaksi osaavaa työporukkaa. Tässä voi olla sinun seuraava työpaikkasi!

Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja: Sandra.hayrinen@workpower.fi