(Poistunut julkaisusta)

Aarporaaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Kone-Tuomi Oy on Turussa ja Eurassa toimiva raskaan- ja keskiraskaan koneistustuotannon tilauskonepaja. Palvelemme asiakaskuntaamme yli 70 vuoden kokemuksella, perheyhtiön arvojen mukaisesti. Osaava laatutietoinen henkilökunta ja moderni kilpailukykyinen konekanta ovat palvelukykymme kulmakiviä. Henkilökuntaa Kone-Tuomi Oy:llä on yhteensä noin 60. Kone-Tuomi Oy:n asiakaskunta koostuu pääasiassa dieselmoottorien, työstökoneiden, hissien ja venttiilien valmistajista, paperi-, pumppu-, kaivos-, offshore- ja sahateollisuudesta, sekä korjaus- ja kunnossapitopalveluja tarvitsevista eri teollisuudenalojen yrityksistä. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.kone-tuomi.fi.


Toimintamme laajentuessa etsimme osaavaan joukkoomme kahta (2) CNC-aarporaajaa vakinaiseen työsuhteeseen Turun konepajalle.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää:
-kokemusta CNC-aarporalla työskentelystä
-ohjelmointitaitoa, mielellään heidenhain, mutta muukin ohjelmointitaito katsotaan eduksi
-vuorotyövalmiutta (2-vuorotyö)
-hyvää työmotivaatiota sekä halua kehittyä työssä.

Tarjoamme työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, työn hyvien kulkuyhteyksien varrella, kilpailukykyisen palkkauksen sekä jatkuvan koulutuksen työssä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnissa meitä avustaa VPS Henkilöstöpalvelu oy. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh. 050 363 7050.
Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta.