Aarporaaja - Tevo Lokomo
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Teollisuuden aitoa kumppanuutta - vuosikymmenestä toiseen

TEVO Oy on raskaaseen konepajateollisuuteen erikoistunut yksityinen koneenrakentaja, konsernin henkilöstömäärä on noin 200. Yritys on perustettu vuonna 1974 ja toimipisteet sijaitsevat Raahessa. Yrityksessä suoritetaan vaativia eriparihitsauksia, levytöitä, metallityöstöjä ja suuria kokoonpanotöitä. Palvelemme teräs-, sellu- ja paperi-, kemian-, offshore- ja laivanrakennusteollisuuden toimialoja.

TEVO LOKOMO Oy:n teräs- ja pronssivalimot valmistavat vaativia ratkaisuita laivanrakennus-, offshore-, kaivos-, teräs- ja energiateollisuudelle yli 100 vuoden kokemuksella. Tevo Lokomon toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Turengissa. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.tevo.fi.


Oletko pienestä asti haaveillut työskenteleväsi oikeasti isoilla koneilla ja työstäväsi todella isoja kappaleita? Kun koolla on väliä ja haluat kehittää osaamistasi ainutlaatuisessa ympäristössä niin kannattaa lukea eteenpäin!

Etsimme AARPORAAJAA Tevo Lokomon Turengin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Aloitetaan tärkeimmästä eli työympäristöstä ja tiimistä!
Käytössäsi on aarpora/avarruskone, jossa akselin X-liike on peräti 23 m. Työstettävät tuotteet ovat jopa 30-40 t painavia kappaleita ja näiden liikutteluun liittyen toivomme, että sinulla on käyttökokemusta sekä hallinostureista että trukeista. Aarporassa on Heidenhain käyttöohjelma, kappaleiden kuvat löytyvät joko paperisena tai sähköisenä ja käytössä on Mastercam-ohjelmisto, jonka osaaminen katsotaan eduksi. Kappaleiden työstöajat vaihtelevat noin 50-200+ tunnin välillä. Työtä tehdään ma-pe välillä kahdessa vuorossa (6-14/14-22), käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja sopimuspalkkaus.

Tiimissäsi työskentelevät alan todelliset ammattilaiset ja vahvat osaajat, saat täten työhön opastuksen parhailta. Tiimi toimii itsenäisesti ja pääset osaltasi vaikuttamaan vahvasti työpäivien suunnitteluun sekä kappaleiden työstön suunnitteluun. Toivommekin että innostut siitä, että työ tarjoaa mahdollisuuden kehittymiselle ja uuden oppimiselle!

Mitä me sitten etsimme?
Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta aarporaamisesta tai työskentelystä työstökeskuksella, sekä halu päästä kehittämään osaamistaan. Työ vaatii kokonaisuuden hallintaa, mittatarkkuutta, kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Toivomme että Sinulle on jo kertynyt kokemusta kuvien lukemisesta. Olet työskentelyotteeltasi itsenäinen etkä kaipaa pomoa hengittämään niskaasi, tarvittaessa osaat kuitenkin pyytää apua onnistumisen takaamiseksi. Osaat ottaa tiimin huomioon ja uskot siihen, että joustaminen puolin ja toisin saa kokonaisuuden toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme tiimiin myös sorvaajaa ja mikäli Sinulla on kiinnostusta, niin voit työskennellä myös molemmilla laitteilla! Lisätietoja sorvaajan tehtävästä: https://www.manpower.fi/tyo/sorvaaja-tevo-lokomo .

Ja vielä hakuprosessiin liittyvät asiat!
Tärkeintä tässä haussa on se, että tiedämme Sinun olemassaolostasi! Voit hakea tehtävää oheisen hakulinkin kautta, sähköpostitse, soittamalla tai vaikka tekstiviestillä. Savumerkit ja etanaposti tavoittavat meidät huonommin, mutta tarvittaessa näitäkin voidaan koittaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat ManpowerGroupin
Recruitment Consultant Anu Erkkilä, anu.erkkila@manpowergroup.fi tai 040 5460 862 ja
Sourcing Consultant Miia Sinkko, miia.sinkko@manpowergroup.fi tai 040 1930 347.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, otathan meihin siis yhteyttä pian!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450320
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anu Erkkilä
  • Puhelin: 020 1700 100
  • Sijainti: Janakkala, Kanta-Häme