(Poistunut julkaisusta)

Aarporaaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme  

AARPORAAJAA

Pirkanmaan alueelle.


Työtä tehdään keskisuurilla aarporilla ja suurilla pitkäjyrsintäkoneilla. Työ sisältää asetusten ja nostojen suunnittelua sekä työstökoneen ohjelmointia. 

Toivomme, että omaat jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla pitäisi olla hallussa myös Heidenhain -ohjelmoinnin perusteet. Kokemuksen lisäksi arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa työotetta. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme pitkäaikaisesti.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=507

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi