(Poistunut julkaisusta)

Äänimestari
Helsingin Musiikkitalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haku päättyy sunnuntaina 21.lokakuuta klo 23.59. Työsuhde on vakituinen.

Äänimestari  vastaa Musiikkitalon äänentoistojärjestelmien toiminnasta ja kehityksestä,  toimii tapahtumien äänisuunnittelijana sekä osallistuu asiakastapaamisiin osana myynti- ja asiakaspalvelutyötä.  Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä rautaista ammattitaitoa ja viimeisintä alan osaamista.

TOIMENKUVA

Äänimestarin tehtävään kuuluu talon äänentoistojärjestelmien toiminnallisuuden varmistaminen  sekä em. järjestelmien kehittäminen. Musiikkitalon äänimestari on yhteydessä talon päätoimijoiden sekä muiden talossa tapahtumia järjestävien tahojen äänisuunnittelijoiden kanssa. Äänimestari ottaa säännöllisesti osaa asiakas- ja suunnittelutapaamisiin osana myynti- ja asiakaspalvelutyötä. Musiikkitalon äänimestari myös tekee äänisuunnitelmia tapahtumajärjestäjien tuotantoihin.

Äänimestari toimii vastuuhenkilönä tapahtumissa, joissa tapahtumajärjestäjä tuo oman äänentoistokalustonsa tai käyttää osin talon äänentoistojärjestelmää. Tehtävään kuuluu myös tapahtumien äänentoiston  rakentaminen yhdessä mahdollisen lisähenkilökunnan kanssa sekä talossa toimivan esitysteknisen henkilökunnan ohjeistaminen äänentoiston osalta. Äänimestari toimii tarvittaessa tuotantojen miksaajana ja äänittäjänä. Äänimestari myös vastaa kaluston huollosta ja huollon järjestämisestä.

VAADITTAVA KOKEMUS

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä ja esimiehenä toimimisesta sekä kiinnostusta musiikki- ja kulttuurielämää kohtaan.  Erityisesti arvostamme kokemusta sinfoniaorkesterin äänentoistosta sekä suorasta lähetystoiminnasta.

Äänimestarimme tulee osata saliääni-, tallennus- sekä äänenjakojärjestelmien käyttö sekä omata ääni-, video- sekä valojärjestelmien sekä esitysverkkojen tuntemusta.  

Etsimämme henkilö on organisointi- ja vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Hän pystyy toimimaan paineen alla ja sietämään stressaavia tilanteita. Hänet on varustettu ripauksella myyntihenkisyyttä. Työkielinä ovat suomi ja englanti, joiden sujuva suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä.  Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Äänimestari  tekee tiivistä yhteistyötä Musiikkitalon esitysteknisen tiimin sekä myynti- ja tapahtumapalvelujen kanssa. Lisäksi hänen yhteistyöverkostoonsa kuuluvat päätoimijoiden vastaavat asiantuntijat. Tehtävässä saa kokonaisvaltaisen vastuun modernin konsertti- ja tapahtumatalon äänentoistosta.

Tarjoamme monipuolisen toimen musiikkielämän näköalapaikalla, hyvät edut sekä ammattitaitoiset ja mahdottoman mukavat työtoverit.

Työ on jaksotyötä ja työsuhde on vakituinen. Työt alkavat 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

HAKEMINEN

Hakemus palkkatoiveineen sekä CV  tulee toimittaa su 21.10.2018 klo 23.59  mennessä sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi(at)musiikkitalo.fi

Sähköpostin aihekenttään tulee kirjoittaa otsikoksi ”Äänimestari” sekä hakijan nimi.

LISÄTIEDOT:

Musiikkitalon tuotantopäällikkö Antti Pylkkänen, puh.  020 707 0403
Puhelinajat:  15.-16. lokakuuta ma-ke klo 12.00-14.00

http://www.musiikkitalo.fi