(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijöitä Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen äänikeräilijöitä. Mikäli haluat päästä työskentelemään mahtavien työkavereiden kanssa ja olet kiinnostunut oman osaamisesi kehittämisestä, on tässä sinulle loistava mahdollisuus!

Logistiikkakeskus on uusi ja vasta kesällä toimintansa aloittanut, joten työvälineet ovat ajan tasalla ja työympäristö on siisti sekä moderni. Työporukka on kannustava, reilu ja nuorekas. Mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan, motivaatiota sekä tietysti huumorintajua, sovit joukkoon mainiosti.

Äänikeräilijänä työskentelet pääasiallisesti puheohjatussa keräilyssä keräilykonetta apuna käyttäen. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös muissa tehtävissä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Halutessasi voit myös päästä tekemään jatkuvaa yövuoroa klo 22-06. Viikonloppuvuoroja on noin 1-3 kertaa kuukaudessa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (peruspalkka kokemusvuosista riippuen 11,40-13,05€/tunti+lisät). Töitä tehdään päivän aikana sekä viileässä (noin +2 astetta) että lämpimässä.

Toivomme sinulta tehokasta ja ripeää työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi varastokokemus on eduksi, mutta ei pakollista. Kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi nopeasti! Aloitukset tehtävässä ovat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Seuraavan linkin kautta voit tutustua mahdolliseen uuteen työpaikkaasi: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be