Äänikeräilijöitä uuteen logistiikkakeskukseen
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Etsimme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun uuteen logistiikkakeskukseen äänikeräilijöitä Vantaan Viinikkalaan!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään viihtyisässä työympäristössä täysin uudessa logistiikkakeskuksessa osana huikeaa työporukkaa. Vahvasti kasvavassa yrityksessä pääset myös kehittämään ammattitaitoasi.

Äänikeräilijänä työskentelet pääasiallisesti puheohjatussa keräilyssä keräilykonetta apuna käyttäen. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös muissa tehtävissä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Halutessasi voit myös päästä tekemään jatkuvaa yövuoroa. Viikonloppuvuoroja on noin 1-3 kertaa kuukaudessa.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (peruspalkka kokemusvuosista riippuen 11,40-13,05€/tunti+lisät). Töitä tehdään päivän aikana sekä viileässä (noin +2 astetta) että lämpimässä. Paikkoja on myös pakkaskeräilyssä, jossa lämpötila on noin -25 astetta. Pakkaskerääjät saavat viileän työympäristön lisäksi 20 % olosuhdelisää tuntipalkan päälle.

Toivomme sinulta positiivista asennetta työntekoa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja oma-aloitteisuutta. Aiempi varastokokemus on eduksi, mutta ei pakollista. Kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi heti! Aloitamme haastattelut tehtävään heti ja työssä on mahdollista aloittaa marraskuun aikana.

Seuraavan linkin kautta voit tutustua mahdolliseen uuteen työpaikkaasi:

https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1195569
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa