(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijöitä Mäntsälään
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Tarjoamme nyt pitkäaikaisia työsuhteita varaston työtehtävien parista!

Etsimme työntekijöitä Mäntsälässä sijaitsevalle varastolle pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla olevat työsuhteet alkavat tammi-helmikuun vaihteessa ja jatkuvat aluksi elokuun 2018 loppuun, mutta hyvillä työntekijöillä on mainiot mahdollisuudet päästä jatkamaan työssään pitkäaikaisesti. Talven ja kevään ajan työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti 3-5 vuoroa viikossa, mutta kesälomakauden käynnistyttyä työntekijöillä on mahdollisuus tehdä myös täyttä työviikkoa. Vuorojen määrään pystyy myös itse vaikuttamaan ja työssään hyvin suoriutuvat työntekijät voivat työskennellä täysipäiväisesti myös kevään mittaan.

Pääasiallisena työtehtävänä on ääniohjattu keräilytyö, jossa asiakkaiden tilauksia keräillään varastossa keräilyjärjestelmän antamien suomenkielisten ohjeiden mukaisesti. Varaston tuotevalikoimaan kuuluu niin kevyitä kuin raskaampiakin tuotteita, painavimmillaan käsin nosteltavat paketit painavat noin 20 kiloa. Keräilyä tehdään 2-vuorotyönä ja työntekijöiden pitää voida tehdä sekä aamu- että iltavuoroja, jotka sijoittuvat klo. 06.00 - 22.00 välille. Vuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville tai lauantaille, mutta satunnaisia sunnuntaivuorojakin saattaa tulla työsuhteen aikana vastaan.

Tarjoamme uusille työntekijöillemme kattavan perehdytyksen työtehtäviin, turvallisuutta unohtamatta! Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi meille heti! Juuri sinä saatat olla seuraava jäsen kasvavassa nuorten nousevien osaajien ja pitkän linjan ammattilaisten joukossamme. Meillä työtä tehdään loistavassa porukassa, hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa.

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä