(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijäksi viileävarastoon Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haluaisitko päästä työskentelemään kannustavassa ja rennossa porukassa elintarvikkeiden keräilytehtävien parissa Tuusulassa? Haluaisitko päästä työskentelemään viileässä varastossa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijöitä äänikeräilytehtäviin viileään (+5 asteiseen) varastoon. Työssä pääset tekemään elintarvikkeiden ääniohjattua keräilyä vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa klo 6-22 välillä. Töitä varastolla tehdään maanantain ja lauantain välisinä päivinä, kuitenkin niin, että työpäiviä on viikoittain viisi. Työssä pärjääminen ei vaadi aiempaa taustaa varastotehtävistä, sillä kaikkiin työvaiheisiin pystytään järjestämään kattava perehdytys.

Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti ja töitä on aluksi tarjolla tammikuun 2020 puoleen väliin saakka. Tehtävässä noudatetaan AKT TESin mukaista palkkausta. Hyvin töissä pärjäävällä henkilöllä on aito mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pikaisesti. Paikkoja on auki useampia, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.