Äänikeräilijäksi Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Kiinnostaako siisti sisätyö logistiikan parissa?

Etsimme nyt varastotyöntekijöitä äänikeräilytehtäviin loppuvuoden kiireisiin suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Haetpa sitten kokoaikaista työtä tai osa-aikaisia ansioita vaikkapa koulun oheen, tämä paikka on sinua varten! Varaston työtehtävät ovat helposti opittavissa, joten aiempaa alan työkokemusta ei vaadita.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan työpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa sekä kaikki suuren työnantajan edut. Kyseisessä työpaikassa tulet työskentelemään Baronan oman työnjohdon alaisuuteen yli sadan muun Baronalaisen joukkoon. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin. Maksamme työntekijöillemme Kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ansioosi suoritepalkkion muodossa.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että voisit aloittaa työt elokuun aikana ja jatkaa töissä vähintään vuoden 2020 loppuun saakka. Mikäli etsit kuitenkin pidempiaikaista työsuhdetta, on sinulla hyvät mahdollisuudet päästä jatkamaan töitä vuodenvaihteen jälkeenkin. Sinun tulee voida sitoutua klo 06 - 22 välillä tapahtuvaan 2-vuorotyöskentelyyn sekä olla valmis työskentelemään myös viikonloppuvuoroissa. Mahdollisuuksien mukaan, voimme tarjota myös yövuoroa klo 22-06 välillä.

Aiempaa työkokemusta varastoalalta ei vaadita, vaan työssä pärjää reippaalla asenteella, normaalilla fyysisellä kunnolla sekä halulla oppia uutta. Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374307
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä