(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijäksi Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Kiinnostaako siisti sisätyö logistiikan parissa?

Etsimme nyt varastotyöntekijöitä äänikeräilytehtäviin loppuvuoden kiireisiin suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Haetpa sitten kokoaikaista työtä tai osa-aikaisia ansioita vaikkapa koulun oheen, tämä paikka on sinua varten! Varaston työtehtävät ovat helposti opittavissa, joten aiempaa alan työkokemusta ei vaadita.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan työpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa sekä kaikki suuren työnantajan edut. Kyseisessä työpaikassa tulet työskentelemään Baronan oman työnjohdon alaisuuteen yli sadan muun Baronalaisen joukkoon. Kaikki työntekijämme saavat kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että voisit aloittaa työt lokakuun aikana ja jatkaa töissä vähintään vuoden 2019 loppuun saakka. Mikäli etsit kuitenkin pidempiaikaista työsuhdetta, on sinulla hyvät mahdollisuudet päästä jatkamaan töitä vuodenvaihteen jälkeenkin. Sinun tulee voida sitoutua 06 - 22.00 välillä tapahtuvaan 2-vuorotyöskentelyyn sekä olla valmis työskentelemään myös viikonloppuvuoroissa.

Aiempaa työkokemusta varastoalalta ei vaadita, vaan työssä pärjää reippaalla asenteella, normaalilla fyysisellä kunnolla sekä halulla oppia uutta. Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.