(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijä uuteen logistiikkakeskukseen
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun uuteen logistiikkakeskukseen ÄÄNIKERÄILIJÖITÄ Vantaan Viinikkalaan!

Työnkuva koostuu pääasiallisesti puheohjatusta keräilystä keräilykonetta apuna käyttäen. Koska kyseessä on uusi logistiikkakeskus, toivomme sinulta joustavuutta työskennellä tarpeen mukaan myös muissa tehtävissä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22, vuorojen painottuessa kuitenkin iltaan. Viikonloppuvuoroja on noin 1-3 kertaa kuukaudessa.

Mitä odotamme sinulta?

Positiivista asennetta työntekoa kohtaan, joustavuutta, hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa ja oma-aloitteisuutta. Töitä tehdään päivän aikana sekä viileässä (noin +2 astetta) että lämpimässä. Paikkoja on myös pakkaskeräilyssä, jossa lämpötila on noin -25 astetta. Valintoja tehdessämme arvostamme aikaisempaa varastokokemusta, mutta vaatimuksena tämä ei ole. Kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Valmiiksi suoritetusta hygieniapassista on etua, mutta tämä voidaan myös tarvittaessa kouluttaa paikan päällä.

Mitä tarjoamme?

Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään täysin uudessa logistiikkakeskuksessa huikean porukan kanssa. Tarjoamme lisäksi kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (peruspalkka kokemusvuosista riippuen 11,40-13,05€/tunti+lisät) ja viihtyisän työympäristön. Osana vahvasti kasvavaa yritystä pääset myös kehittämään ammattitaitoasi.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, hae pian! Aloitamme haastattelut tehtävään heti.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be