(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijä pakastevarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Kiinnostaako sinua fyysinen varastoalan työ, josta palkitaan hyvillä ansioilla ja kannusteilla, joihin voit itse vaikuttaa? Meillä on duuni sinulle!

Etsimme nyt KERÄILIJÖITÄ asiakkaamme pakkasvarastolle Tuusulan Jusslaan.

Työssäsi keräilet ääniohjauskuulokkeiden ohjeiden mukaisesti tilatut tuotteet käsin eri keräilypaikoilta, järjestelet tuotteet lavalle ja kuljetat valmiin lavan trukin avulla lähettämöön, jonka jälkeen aloitat uuden keräilykeikan. Huomioithan, että pakasteiden keräys on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, joka suoritetaan noin -25 asteen työympäristössä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Aikaisempi varastokokemus ei ole vaatimuksena, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään erinomaisesti palkitsevassa ja mukavassa työssä. Tarjoamme sinulle töitä 3–5 vuoroa viikossa työtilanteen mukaisesti. Töitä tehdään vuoroviikoin vaihtuvissa aamu- ja iltavuoroissa, klo 6–14 tai klo 14–22. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin kesän loppuun.

Palkitsemme hyvästä työstä erittäin motivoivalla suoritelisällä, joka on varastoalan parhaita Suomessa! Voit omalla aktiivisella työskentelylläsi ansaita jopa 1000-1500 €/kk suoritelisää peruspalkan lisäksi. Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkotuntipalkasta sekä lisistä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi