(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijä kesätöihin viileävarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsitkö fyysistä kokoaikatyötä kesäksi? Oletko oma-aloitteinen, ahkera ja tarkka työntekijä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme ÄÄNIKERÄILIJÄÄ kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi viileävarastolle Tuusulan Jusslaan.

Työssäsi keräilet tuotteita useammalta keräilypaikalta, järjestät ne lavalle ja kuljetat lavan trukin avulla lähettämöön. Lisäksi työtehtäviisi saattaa kuulua uudelleenpakkausta, lemppausta ja muita varastotehtäviä. Osaamisellasi ja motivaatiollasi pääset myös itse vaikuttamaan sinulle osoitettuihin työtehtäviin. Äänikeräys on fyysisesti vaativaa työtä, jota tehdään viileässä työympäristössä. Kyseessä 2-vuorotyö ja vuorot vaihtuvat vuoroviikoin. 

Tässä tehtävässä pärjää kovalla fyysisellä kunnolla, rautaisella työteon asenteella sekä oppimishalulla! Vastaavat aikaisemmat varaston tehtävät luetaan ehdottomasti eduksesi. Työturvallisuusmääräysten vuoksi alaikäraja varastokohteissamme on 18 vuotta. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä jo huhtikuussa ja työskennellä elokuun loppuun. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus myös jatkoon.

Tarjoamme sinulle erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja vakaat työtunnit. Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkotuntipalkasta, viileän olosuhdelisästä (7%) sekä itse ansaitsemistasi mahdollisista suoritelisistä. Lisäksi tarjoamme Personalhusetin henkilöstökonsulttien tuen koko työsuhteesi ajaksi. 

Kiinnostuitko? Loistavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.