(Poistunut julkaisusta)

Äänikeräilijä Keravalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsitkö työpaikkaa varastolta? Haluatko työllistyä nopeasti ja päästä tekemään töitä mahtavien työkavereiden kanssa?

Etsimme asiakkaallemme äänikeräilijöitä viihtyisään varastoon. Kyseessä on elintarvikealan varasto ja työtä tehdään pääsääntöisesti lämpimässä, mutta työ sisältää myös viileätyöskentelyä. Varasto sijaitsee Keravan juna-aseman lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vuoroja on tarjolla 2-5 kertaa viikossa riippuen tilausten määrästä ja sinun käytettävyydestäsi. Varsinkin kesää kohden vuoroja on tarjolla enemmän. Työtä tehdään klo 6-22 välillä ja työssä tulisi pystyä tekemään myös viikonloppuvuoroja. Pääasiallinen työtehtäväsi on ääniohjattu keräily, jossa apuna käytetään keräilykonetta. Tarkemman kuvauksen työtehtävästä löydät youtube-linkistä: https://youtu.be/_6DyRSGZ2n4

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on aito kiinnostus varastotyötä kohtaan ja reipas ote työhön. Aikaisempi kokemus varastolta katsotaan eduksesi, mutta kattavan perehdytyksen ansiosta tämä ei ole välttämätöntä. Palkkaus on Kaupan TES:in mukainen, mikä tarkoittaa kokemusvuosista riippuen 11,22-12,84e/h. Tämän lisäksi sinulle maksetaan ilta- ja suoritelisät. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti ja toivomme sinun pystyvän sitoutumaan työtehtäviin ainakin kesän 2018 loppuun asti. Jos paikka herätti mielenkiintosi, niin jätäthän hakemuksesi heti.