(Poistunut julkaisusta)

Äänievakuointijärjestelmien asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen äänievakuointijärjestelmien ammattilainen? Etsimme nyt vahvistusta tiimiimme Tampereelle. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointijärjestelmien kasaus-, huolto- ja käyttöönottotehtävät asiakaskohteissa. Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta äänievakuointijärjestelmistä tai AV-asennuksista sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Kykenetkin itsenäiseen tekemiseen työtehtävissäsi. Sinulla on lisäksi aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hae tehtävää 29.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.