(Poistunut julkaisusta)

Äänievakuointijärjestelmien asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen äänievakuointijärjestelmien ammattilainen? Etsimme nyt vahvistusta tiimiimme Tampereelle, sijaintina voi olla myös Vantaa.  Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointijärjestelmien kasaus-, huolto- ja käyttöönottotehtävät asiakaskohteissa.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta äänievakuointijärjestelmistä tai AV-asennuksista sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Kykenetkin itsenäiseen tekemiseen työtehtävissäsi. Sinulla on lisäksi aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364. Eezy Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 7.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.