Äänievakuointi- ja AV-asentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Toimintamme kasvaessa haemme äänievakuointiasentajia osaksi tiimiämme pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi täyttyvät ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointijärjestelmien sekä AV-järjestelmien huolto- ja asennustehtävistä asiakaskohteissamme. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AV-, tele-, sähköasentaja) ja tuntemus Äänievakuointi tai AV-järjestelmistä. Voit olla jo alan pitkäaikainen ammattilainen tai uusi kasvava kyky, jolla kuitenkin jo hieman kokemusta alasta. Ennen kaikkea asenne on tärkein! Eduksi luemme kokemuksen yleisesti tunnettujen, ammattikäyttöön tarkoitettujen Äänievakuointi sekä AV-järjestelmien asennuksista ja käyttöönotoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jean Hanslin p. 040 755 3215.

Hae tehtävää 23.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256099
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa