(Poistunut julkaisusta)

Äänievakuointi- ja AV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Toimintamme kasvaessa haemme AV-järjestelmäasentajaa osaksi tiimiämme Pirkanmaan alueelle. Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV- ja äänievakuointijärjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt asiakaskohteissa. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulta toivomme oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja reipasta asennetta sekä kädentaitoja asennuksiin. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta mutta tärkeintä on silti asenne ja motivaatio työntekoon ja halua oppia ja kehittyä lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP OYJ ja lisätietoja saat myös HR-asiantuntija Tiina Sandell p, 040 307 5109

Hae tehtävää 15.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.