Äänievakuointi- ja AV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Toimintamme kasvaessa haemme AV-järjestelmäasentajaa osaksi tiimiämme Pirkanmaan alueelle. Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV- ja äänievakuointijärjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt asiakaskohteissa. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AV-, tele-, sähköasentaja) ja useamman vuoden kokemus AV-laiteasennuksista. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Asenne on tärkeää! Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, ja omaat asiakaslähtöisen otteen työntekoon. Eduksi luemme kokemuksen yleisesti tunnettujen, ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennuksista ja käyttöönotoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Janne Järvinen p. 050 433 5198.

Hae tehtävää 2.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268166
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere