Aamuvuoroon siivooja vaihteleviin kohteisiin
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille  

   

SIVOOJAKSI VAIHTELEVIIN KOHTEISIIN OULUUN!

  

Meillä on etsinnässä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, mahtavaan porukkaan reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, ketkä eivät hätkähdä muuttuvissa tilanteissa ja tekevät työnsä hymyssä suin! Työ on pääasiassa parityöskentelyä vaihtelevissa kohteissa peruspesujen ja tilaustöiden parissa, mutta ohjelmaan kuuluu myös ylläpitosiivousten tuurauksia sekä itsenäistä työskentelyä.

 

Yksikään päivä ei näissä vaihtelevissa tehtävissä ole samanlainen, työajat kuitenkin pysyvät pääasiassa siellä klo 6-18 välillä maanantaista lauantaihin. Plussaa on, jos välillä voi tehdä myös ilta/yövuoroja. Kohteina mm. teollisuuskohteita, terveydenhuollon kohteita, myymälöitä, toimistoja ja muitakin tiloja missä on katto ja seinät.

 

Hakijalla tulisi olla B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työturvallisuuskortti ja muuta vastaavat pätevyydet katsotaan myös eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme valitut henkilöt tarvittavin koulutuksin. Kokemusta siivousalalta tulisi olla, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee.

 

 Saat meiltä:  

- Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  

- Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.  

-  Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

-  Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.

 

Tarvittaessa lisätietoja antaa sähköpostitse palvelumestari Pinja Heikkuri pinja.heikkuri(a)lassila-tikanoja.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

   

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546520
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Oulu