(Poistunut julkaisusta)

Aamuvirkku toimistosiivooja Leppävaaraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Oletko aamuvirkku, joka tykkää liikkuvasta työstä?  Koetko olevasi parhaimmillasi omatoimisessa sekä itsenäisessä työssä? Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme L&T: n vahvistukseen 

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Leppävaaraan. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työvalmiudessa tulisi olla klo. 6.00 eteenpäin. Töitä on ma ja to 7,5h/pv ja ti, ke, pe 5h/pv. Yhteensä työtunteja kertyy siis 30h/vko. 

Työstä maksetaan TES 2 mukaista palkkaa. Työt alkavat elokuussa, joten ehdit hyvin lomailla ennen työn alkua.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Aikaisempi siivouskokemus on eduksesi, mutta asenne on se mikä ratkaisee kaikista eniten! Mitä persoonaasi tulee; tarkkuus, luotettavuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa! Lisäksi sinulla tulee olla positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan. 

 

Tarjoamme puolestamme sinulle...

 

Ison Talon huikeat henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon. Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Halutessasi puskemme sinua eteenpäin urapolullasi esimerkiksi koulutuksen myötä. Ennen kaikkea tarjoamme sinulle tsemppaavat esimiehet ja paikan kiertotalouden parissa. 

 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

 

Jos mieleen jäi jotain kysyttävää, voit osoittaa kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muistathan kuitenkin, että varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain työnhakulomakkeen kautta!