Aamuvirkku siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Etsimme tiimiimme reipasta AAMUSIIVOOJAA Kotkaan!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtehtävissäsi vastaat ylläpitosiivouksista erilaisissa asiakaskohteissamme Kotkan alueella. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkiaamuille klo 5:00-13:00 välille, mutta satunnaisesti on myös lauantaivuoroja. Työsuhde on osa-aikainen (20-28h/viikko) ja vakituinen. Kohteiden välillä kulkemiseen edellytämme B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta, jonka huomioimme kilometrikorvauksin.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tartut työhön joustavalla ja asiakaslähtöisellä asenteella, pidät uuden oppimisesta ja viihdyt tehtävässä, jossa pääset työskentelemään eri kohteissa. Olet tunnollinen tekijä ja omaat reippaan työskentelyotteen. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä oma-aloitteisuutta. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi.


ISS Palveluilla tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Hae mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa kaikkien on hyvä olla!


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.8.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot