(Poistunut julkaisusta)

Aamuvirkku siivooja osa-aikatyöhön Sastamalaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Oletko aamuvirkku ja kaipaat työtä, jossa voit todella nähdä kätesi jäljen? Tämä voisi olla tehtävä juuri sinulle!

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme Sastamalaan

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tässä tehtävässä ilahdutat päivittäistavarakaupan työntekijöitä ja asiakkaita varmistamalla, että tilat pysyvät tiptop -kunnossa ja putipuhtaina! Käytännössä tämän varmistat muun muassa käyttämällä yhdistelmäkonetta. Töitä tehdään kuutena aamuna viikossa klo 6-9:30, joten työ sopii loistavasti lisätienestiä kaipaavalle aamuvirkulle!

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Sinulta löytyy siivoussilmää ja taitoa nähdä asiat myös asiakkaan näkökulmasta!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi nettisivujemme kautta heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner