Aamuvirkku lauantaisiivooja Itäharjulle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsitkö liikkuvaa ja omatoimista osa-aikatyötä? Motivoiko sinua työn aktiivisuus sekä toisistaan eroavat työpäivät?  Etsimme tiimiimme iloista ja reipasta

 

AAMUSIIVOOJAA

 

Turkuun, Itäharjulle vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työnkuva koostuu myymälän siivouksesta niin käsi- kuin konemenetelmillä. Työpäivän aikana siivotaan myös varastotiloja sekä pullohuonetta. Työvuoro on lauantaisin klo. 6.00-11.30, joten työ sopii mainiosta aamuvirkeälle tekijälle. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2 eli 10,88€/h.

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Mikäli olet aiemmin käyttänyt yhdistelmäkonetta, on siitä varmasti etua työn suorittamiseen, perehdytämme kuitenkin koneen käyttöön myös aloittelijat. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo . Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia! 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401760
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre34091609.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Turku