(Poistunut julkaisusta)

Aamuvirkku à la carte- tarjoilija Helsinki- Vantaan lentoasemalle
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2017
Oletko ammattitaitoinen à la carte- tarjoilija ja kyllästynyt työskentelemään pelkästään iltavuoroissa?
Nautitko olostasi kiireen keskellä, rennossa ja kansaivälisessä ilmapiiristä?

Etsimme asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, puolesta timanttisella asenteella varustettua, myyntihenkistä à la carte- tarjoilijaa, vasta uusittuun ja upeaan, sporttihenkiseen O'Learys- ravintolaan, Helsinki- Vantaan lentoasemalle.

Asiakkaalle O'Learys tarjoaa palan Bostonia keskellä Helsinki- Vantaan lentoasemaa. Reilut annoskoot ja ystävällisen rento palvelu takaavat täydellisen asiakaskokemuksen, kerta toisensa jälkeen.

Työssäsi vastaat ravintolan pöytiintarjoilusta, asiakkaiden viihtyvyydestä sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta.
Kokemus asiakaspalvelusta ja ravintola- alalta pöytiintarjoilun parista on tärkeää, mutta siitä huolimatta asenne on tärkein työkalusi. Myy meille asenteesi joka loistaa kauas kiitoradan päähän vielä silloinkin kun asiakkaat ovat jo lentokoneessa nauttimassa lennostaan.


Edellytämme sinulta

Tässä työssä välttämättömiä edellytyksiä ovat aikaisempi työkokemus pöytiintarjoilusta, sekä hyvä suomen- ja englannin kielen taito. Paineensietokykysi on myös hyvä olla jo huippuunsa hioutunut, sillä tässä työpaikassa hiljaiset hetket ovat poikkeustapauksia. Positiivisuudella, aurinkoisuudella ja myyntihenkisyydellä hurmaat meidät ja tulevat työkaverisi varmasti.

Kaikille lentoasemalle työllistyville tullaan tekemään suppea turvallisuusselvityys, joten nuhteeton tausta on välttämättömyys. Kerrothan hakemuksessi myös, mikäli olet asunut viimeisen viiden vuoden aikana ulkomailla.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä lentoaseman hulinassa, mahtavassa ja motivoituneessa porukassa.

Aukioloajat on kaukana tavanomaisesta à la carte- ravintolasta, O'Learys palvelee asiakkaitaan joka päivä klo 6 alkaen, aina klo 21 asti, poikkeuksena lauantait, jolloin ravintola suljetaan jo klo 19.30. StaffPointin työntekijänä pääset nauttimaan SSP: n monipuolisista henkilökuntaeduista, joihin kuuluu muun muassa tuote- etuja ja alennuksia, autoilevalle parkkipaikka ja julkisiin kulkuneuvoihin luottavalle mahdollisuus käyttää taksia silloin kun työvuoroon ei julkisilla pääse.


Kiinnostuitko?

Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä.


Lisätietoja

Laura Saariniemi
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
020 720 6235 || vaihde 030 047 2000
laura.saariniemi@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi